FitJudo

Liikkuvuutta, kestävyyttä, lihasvoimaa, tasapainoa ja hyvää oloa – kokonaisvaltaista hyvinvointia.  

Tähän tarpeeseen Fitjudo tähtää, samalla kehittäen perustaa myös mahdolliseen itse judon aikuisharrastamiseen siirtymiselle. 

75 minuutin harjoitus on sellainen, että mukaan lähtemistä ei tarvitse epäröidä. 
Se sopii sinulle vaikka liikunnan harrastaminen olisi viime vuosina jäänyt vähäisemmäksi ja paikat olisivat jo kangistuneet - tai mikäli haluat 
muun harrastuksen tueksi huoltavaa ja monipuolisesti kehittävää toimintaa.

FitJudo on Suomen Judoliiton aikuisliikunnan asiantuntijoiden kehittämä, judoseurojen kurssitarjoomaan luotu uusi turvallinen, etenkin aikuisille suunnattu, lajisovellus. FitJudon harjoittelu vaikuttaa positiivisesti terveyskunnon osa-alueista erityisesti liikehallintakykyyn, tuki- ja liikuntaelimistön kuntoon sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaan. 

Harjoittelussa yhdistyvät judolliset yksilö- ja pariharjoitteet maton rajassa ja pystyssä, leikkimieliset kisailut ja kuntopiirit. Maton rajassa tapahtuvissa liikkeissä painottuu lihaskunnon ja liikkuvuuden kehittäminen, pystyssä taas tasapaino ja kehonhallinta. Myös turvallista kaatumista harjoitellaan. Harjoittelu tapahtuu koulutetun ohjaajan ohjeilla ja valvonnassa. Liikkeitä ja harjoittelua varioidaan harrastajan kuntotaso ja liikuntarajoitteet huomioiden.

Tule mukaan

Vaikka sinulla olisi vain vähän liikunnallista taustaa ja haluat kokonaisvaltaisesti parantaa fyysistä kuntoasi, liikkuvuutta ja hyvinvointia, Fitjudo on sinulle matalan kynnyksen hauska liikuntamuoto.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Yhteydenottolomakkeella tästä, tiedustele lisää ja tule kokeilemaan yksin, perheen tai kavereiden kanssa. Tästä linkistä löydät Judoliiton nettisivuilta lisätietoa Fitjudosta. Vastaamme mielellämme tiedusteluihin.

Hinta?

Ensimmäinen kerta on ilmainen tutustumiskäynti, tämän jälkeen maksu syys- tai kevätkaudelle on 100€.