TYKY-päivä on yksi tapa parantaa työhyvinvointia ja työyhteisön yhteisöllisyyttä. Judo on lajina monipuolinen, jännittävä ja turvallinen. Tervetuloa Nuijamiestentien tatamille!

Lajina judo ja tatami alustana mahdollistaa kokonaisuuksien räätälöinnin monenlaisiin tarpeisiin ja erilaiset lähtökohdat huomioiden: sovellettua ja hauskaa kamppailua turvallisesti, terveyttä ja liikkuvuutta edistävää jumppaa ja hauskaa lajitekniikoiden harjoittelua. Näistä monista elementeistä voidaan rakentaa juuri teille sopiva kokonaisuus.


Voimme myös tulla yritykseenne vierailemaan ja järjestämme toiminnan paikan päällä. Osallistujamäärästä riippuen tarvitsemme tatameille tilaa 12 neliöstä alkaen.

Tämä on todella matalan kynnyksen toimintaa joka räätälöidään juuri teidän kanssanne tilaisuuteen tai tilanteeseen sopivaksi Pirkanmaan alueella - niin että kuntotasosta tai lähtökohdista riippumatta kaikilla on hauskaa. Ole meihin yhteydessä ja suunnitellaan lisää! Lajikokeilut, kuntoilu, kehonhallinta, liikkuvuus... mahdollisuuksia on lähes rajattomasti.


Fitjudo on Suomen Judoliiton aikuisliikunnan asiantuntijoiden kehittämä, judoseurojen kurssitarjoomaan luotu uusi turvallinen, etenkin aikuisille suunnattu, lajisovellus. Fitjudo on matalan kynnyksen liikuntaa joka soveltuu kaikille taustasta ja lähtökohdista riippumatta.

FitJudon harjoittelu vaikuttaa positiivisesti terveyskunnon osa-alueista erityisesti liikehallintakykyyn, tuki- ja liikuntaelimistön kuntoon sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaan. Harjoittelussa yhdistyvät judolliset yksilö- ja pariharjoitteet maton rajassa ja pystyssä, leikkimieliset kisailut ja kuntopiirit. Maton rajassa tapahtuvissa liikkeissä painottuu lihaskunnon ja liikkuvuuden kehittäminen, pystyssä taas tasapaino ja kehonhallinta. Myös turvallista kaatumista harjoitellaan. Harjoittelu tapahtuu koulutetun ohjaajan ohjeilla ja valvonnassa. Liikkeitä ja harjoittelua varioidaan harrastajan kuntotaso ja liikuntarajoitteet huomioiden. Räätälöimme yrityksellenne paketteja yksittäisestä harjoituksesta laajempiin kokonaisuuksiin.