Nokian Judo Ry

Uutisia

Nokian Judo oli paras seura Ideapark Shiaissa Lempäälässä lauantaina. Samurai-cupista kerättiin myös mitaleja Reigal Põltsamin toimesta.
Seuran perinteinen salikilpailu ja Sisu-Pokaalin luovutus keräsi paikalle paitsi nokialaisia, myös lähiseurojen judokoita.
Alle 90-kiloisissa otellut Reigal Põltsam nappasi kultamitalin Orimattilassa järjestetyissä kansainvälisissä Baltic Sea Championships –judokilpailuissa. Alle 18-vuotiaissa otellut Põltsam kukisti sekä venäläisen Maksimovin että ruotsalaisen Veludin ennen täyttä aikaa.
Syksyn aikana osallistumisaktiivisuutta kilpailuihin on saatu nostettua ja lisäksi pitkä rivi onnistumisia on saatu: paitsi mitaleja myös kokemusta.
Nokialaisjudokat kamppailivat menneen viikon aikana niin kotimaassa sekä kansainvälisillä tatameilla. Pieni seura onkin hämmästyttävän hyvin pystynyt viemään nuoria eteenpäin vuodesta toiseen – pandemiasta huolimatta.
Alle 81-kilon painoluokassa otellut Nokian Judon Eetu Ihanamäki eteni Luxemburgin EM-kilpailuissa pronssiotteluun, jossa kuitenkin Tsekin Adam Kopecky oli vahvempi.
Eetu Ihanamäki edustaa Suomea alle 21-vuotiaiden EM-kilpailuissa 9. – 12.9 Luxemburgissa. Alle 81-kiloisissa otteleva Ihanamäki valittiin kilpailuihin sijoituttuaan kesän aikana viidenneksi Tsekin ja Italian European Cup -kilpailuissa. Nokialainen Ihanamäki on aiemmin otellut ikäluokan arvokisatatamilla 2019 ja 2020.
Vihdoista viimein päästiin kilpailemaan!
Junnut ovat teenanneet puheenjohtaja Tero Mustelinin johdolla läpi korona-ajan aina vallitsevien suositusten mukaan. Tilanteesta ei ole lannistuttu. Myös alle 21-vuotiaiden maajoukkuejudoka Eetu Ihanamäki on pystynyt harjoittelemaan nousujohteisesti.
Onnea Iidalle!
Sisushiai peruttu (1.12.2020)
Eetu Ihanamäki voitti ensimmäisen ottelunsa alle 81-kilon painoluokassa Kroatian Porecissa.
Tampere-Shiai oteltiin 24.10 Tesoman Palloiluhallissa.
Nokian Judon Eetu Ihanamäki on valittu alle 21-vuotiaiden EM-kilpailuihin.
Rovaniemen Samurai-Cup käytiin 10.10.