Nokian Judon kisaryhmä onnistunut hyvin syksyn kilpailuissa

30.11.2021

Syksyn aikana osallistumisaktiivisuutta kilpailuihin on saatu nostettua ja lisäksi pitkä rivi onnistumisia on saatu: paitsi mitaleja myös kokemusta.

Rovaniemen Samurai-Cupista lokakuussa Anni Lehto nappasi pronssin tyttöjen yhdistetyssä yli 63-kilon painoluokassa. Anni myös vietti kisojen jälkeen alkuviikon yläkoululeirillä Rovaniemen Santasportin Urheiluopistolla.

Alempien vöiden mestaruuskilpailuista seuraavalla viikolla nokialaisjudokat nappasivat kaksi hopeaa (Antti Esko ja Saara Mustelin) sekä pronssin (Aapo Patrikka). Saman viikonloppunä käytiin myös Hontai-Shiai: siellä hopeaa otti jälleen Anni Lehto kahdesta ikäluokasta, Saara Mustelin vielä toisen samana päivänä ja isä Tero Mustelin aikuisista niin ikään hopeaa.

Kansainvälinen Finnish Judo Open Turussa 30.10

Eetu Ihanamäki otti voiton paitsi omassa alle 21-vuotiaiden ikäluokassa myös miehissä. Kultamitaleja ja Nokian Judon asemia mitalitilastossa nosti vielä Reigal Põltsamin pronssi alle 18-vuotiaiden 90-kilon painoluokassa. Nokian Judo oli mitalistilastossa kahdeksas 33 seuran joukossa.

Myös marraskuussa mitaleja

Tampere-Shiai oteltiin 27.11 ja sieltä nokialaisjudokat nappasivat 3 kultaa ja kaksi pronssia. Palkintopallin korkeimmalle korokkeelle nousivat Ville Manninen miehissä, ja alle 11-vuotiaissa Saara Mustelin ja Aapo Patrikka. Aapo otti vielä toisessa sarjassa pronssin ja samaan temppuun ylsi Saara.

Mitalitilastossa Nokian Judo oli kuudes 32 seuran joukossa. Kilpailuihin osallistui myös seurajoukkueita Virosta.