ILMOITTAUDU MUKAAN

Toimimme Nokialla Nuijamiestentie 9:n liikuntatiloissa. Peruskurssit käynnistyvät kahdesti vuodessa, tammikuussa ja syyskuussa, mutta mukaan voit tulla koska tahansa.

Tarjoamma laadukkaita harjoituksia kaiken ikäisille: muksujudosta aikuisiin kuntoilijoihin. Judo on kamppailu-urheilua ja Nokian Judo tarjoaa mahdollisuuden edetä urheilijan polulla lapsuusvaiheesta aikuiseksi huippu-urheilijaksi tai nauttia monipuolisesta harrastuksesta.

Uutisia

Uudet kurssit alkavat: Tervetuloa näytökseen 21.8

Uudet kurssit alkavat jälleen lajinäytöksellä. Näytös pidetään 21.8 klo 17:00 alkaen Nokian Judon tatamilla osoitteessa Nuijamiestentie 9.

Harjoitusajoissa palataan normaaliin

Harjoituksissa palataan normaalirytmiin tiistaista 2.8 alkaen. Muksujudon ensimmäinen harjoitus järjestetään 17.8 ja peruskurssin ensimmäinen harjoitus on puolestaan 24.8. Katso aikataulut tarkemmin tästä uutisesta.

Linnavuoressa viihdyttiin kavereiden kanssa – Nokian Judon kesäleiri tehtiin yhdessä

Nokian Judon kesäleiri Linnavuoressa keräsi yhteen tiiviin porukan paitsi Nokialta myös Porista, Jyväskylästä, Lahdesta ja Lempäälästä. Yhdessä tekemisen henki oli aistittavissa niin tatamilla kuin uimarannallakin.

Eetu Ihanamäki voitti European Cupin

Aikuisten Sveitsin European Cup oli nokialaisjudoka Eetu Ihanamäen näytös. Alle 81-kilon painoluokassa sunnuntaina otellut Ihanamäki kukisti kaikki vastustajansa Winterthurissa käydyssä kilpailussa, joka keräsi yhteen judokoita 24 maasta.

Eetu Ihanamäellä Suomenmestaruus - Tero Mustelinille veteraanipronssia

Eetu Ihanamäki ylsi ensimmäiseen miesten Suomemestaruuteensa viikonloppuna. Vahvana haastajana Lempäälän Ideaparkin Bläk Boks -areenalla järjestettyihin kilpailuihin lähtenyt Ihanamäki kukisti…

Mitaleja Aluemestaruuskilpailuista ja Kurikasta sekä uusi musta vyö

Nokialaisjudokat viikonloppuna mitaleille Aprilli-Shiaissa ja Etelä-Suomen aluemestaruuskilpailuissa - lisäksi Eetu Ihanamäki suoritti seuraan uuden mustan vyön.

Aiempia uutisia

TULEVAT TAPAHTUMAT