Sisu-Pokaali luovutettiin Lotta Niemelle

17.12.2022

Nokian Judon perinteinen Sisu-Shiai ja Sisu-Pokaalilla palkitseminen käytiin reippaissa tunnelmissa lauantaina 17.12. Ottelijoita paikalle saatiin vauhdittuvan yhteistyön ansiosta myös Tampereelta, Lempäälästä ja Porista.

Nokian Judon johtokunta oli jo aiemmin kokouksessaan huolellisen harkinnan jälkeen tehnyt päätöksen, kenelle vuoden 2021 Sisu-pokaalilla palkittu Aapo Patrikka kiertopalkinnon eteenpäin luovuttaa. Ehdokkaita oli useampi joista tälläkin kertaa valintaan päädyttiin yksimielisesti.

Aktiivinen harjoittelija, hyvä asenne, reipas kilpailuihin osallistuja jonka tekemisessä Judon arvot näkyvät. Näillä sanoilla Lotta Niemeä muun muassa kuvailtiin ja ne ovat samoja perusteita kuin palkinnon saajaltakin edellytetään. 

Päivä aloitettiin judoharjoituksella joiden tasosta ja intensiteetistä ansiokkaasti junnut huolehtivat. Tekeminen oli asenteeltaan erinomaista jokaisella.

Itse kilpailuissa nähtiin vauhdikasta ja hyvää judoa, tiukkoja kamppailuja mutta myös näyttäviä heittoja ja rehtiä urheilumieltä.

Nokian Judo kiittää kaikkia osallistuneita niin Nokialta kuin vierailleista seuroista. Yhteistyöllä saadaan laadukkaita tapahtumia aikaiseksi.