Sijoituksia Lundista ja Lempäälästä

22.5.2023

Anni Lehto otteli viidenneksi Budo-Nord Cupissa Ruotsissa ja junnujoukkue kävi kamppailemassa Pillimehu-Shiaissa Ideaparkissa.

Anni Lehto otteli Lundissa 18.5 viidenneksi edeten semifinaaliin otteluvoitollaan Ruotsin Moa Primistä. Semifinaalitappio vei kuitenkin pronssiotteluun. Pronssikin olisi ollut otettavissa, mutta tappio Ruotsin Elvira Skoglundille toi 5. sijoituksen.

"Ekasta ottelusta tuli voitto, hallitsin otteita hyvin ja pääsin hyökkäämään. Pronssiottelutappio kyllä kirpaisee mutta olen silti aika tyytyväinen kaikkiin otteluihini. En tehnyt virheitä, mitä olen aikaisemmin tehnyt", Lehto kertoo.

Kilpailujen jälkeen ohjelmassa oli vielä leiri. Randoria kertyi paljon, mitä Lehto piti hauskana: "Oli kivaa kun sai ottaa ihan uusien tyyppien kanssa, niin kovempien kuin samantasoistenkin."

21.5 kamppailtiin myös junnujoukkueen voimin Ideaparkissa. Kilpailu oli hyvää kokemusta reippaalle porukalle. Kilpailun nimen mukaisesti myös pillimehut saatiin kouraan päivän päätteeksi. Hyviä otteluita kertyi koko porukalle, joka on luonnollisesti se tärkein asia.