Nokian Judon kesäleiri Linnavuoressa 20. - 23.7 - Ilmoittautuminen avattu

11.6.2023

Nokian Judon perinteinen kesäleiri järjestetään jälleen Linnavuoressa. Leiri alkaa torstaina 20.7 judoharjoituksella ja päättyy sunnuntaina 23.7.

Ilmoittautuminen päättynyt. Jos vielä haluat mukaan, ole yhteydessä. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköpostiin info leiristä maksutietoineen.

Huom! Ilmoittautuminen viimeistään 14.7. Maksukuitti näytetään leirille saavuttaessa. Leirillä otetaan myös kuvia, joita voidaan käyttää Nokian Judon nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Mikäli et halua näkyä kuvissa, ilmoita siitä viimeistään leirillä.

Leiriohjelma noudattelee aikaisempien vuosien kaavaa sisältäen paitsi judoa, myös hauskaa tekemistä yhdessä sekä perinteiset Ssireumin, eli korealaisen vyöpainin, avoimet mestaruuskilpailut. 

Leirin tarkempi aikataulu löytyy alta. Leiri alkaa torstaina 20.7 judoharjoituksella klo 18:00 ja päättyy sunnuntaina judoharjoitukseen ja lounaaseen noin klo 13:00.

Vetäjinä leirillä toimivat Manne Isoranta Lahden Judoseurasta sekä Nokian Judon vetäjät Samad Mabrouk, Tero Mustelin ja Otto Favén. Vierailevia vetäjiä myös muista seuroista odotettavissa, kuten Vesa Rantala Porin Fudoshinista.

Leirin hinta on 130 euroa. Leirihinta sisältää tatamimajoituksen ja täysihoidon. Mukaan tarvitset judogien, tarvittavien suojien ja teippien lisäksi omat henkilökohtaiset hygienianhoitovälineet, vaihtovaatteet, uima-asun ja pyyhkeen sekä mahdolliset lääkkeet. Mukaan tarvitset myös ulkoliikuntavälineet, kuten veryttelyasun ja juoksukengät. 

Leiri järjestetään Linnavuoren koululla osoitteessa Linnavuorentie 17, 37240 Linnavuori. Harjoitukset ja majoitus tapahtuu koululla sekä sen ympäristössä. Leiripaikan lähiympäristöstä löytyvät muun muassa kauppa ja uimaranta.