Nokian Judo sai Kesäduuni OP:n piikkiin -tuen

15.3.2023

Nokian Judo on yksi kymmenistä Tampereen Seudun Osuuspankin alueen yleishyödyllisistä yhdistyksistä, jotka saavat Kesäduuni OP:n piikkiin -lahjoituksen 400 euroa.  Kokonaisuudessaan 89 alueen yhdistystä haki lahjoitusta. Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan nuorten haku on alkanut.

Ensikosketus työelämään on nuorille tärkeä juttu. Alueen yhdistykset työllistävät 15–17-vuotiaita nuoria tänä kesänä OP Tampereen tuella. Kesätöiden hakuaika on 13.3.–16.4. ja työtä haetaan suoraan yhdistykseltä, kuten Nokian Judolta.

Kampanjassa myös Nokian Judo monien muiden mukana olevien yhdistysten tavoin työllistää 15–17-vuotiaan nuoren kahdeksi viikoksi, ja OP Tampere lahjoittaa yhdistykselle nuoren palkan, 400 euroa. 

Kesätyöt sijoittuvat koulun kesälomakauteen ja kesätyön pituus on kaksi viikkoa. Kesätyötä voi hakea kuka tahansa 15–17-vuotias nuori, ja kesätyöpaikkaa haetaan suoraan siitä yhdistyksestä, jonka kesätyöstä olet kiinnostunut. 

Hakemusten tulee olla perillä viimeistään su 16.4.2023 klo 23.59. 

Kesätyöhakemuksessa sinun kannattaa kertoa ainakin seuraavat:

  • henkilötiedot ja yhteystiedot: nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
  • mitä paikkaa haet ja miksi juuri sinut tulisi valita
  • koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
  • aiempi työkokemus ja työnantajat. 

Hakemuksessa on lisäksi hyvä kertoa lyhyesti itsestä ja avata myös, millaisen työntekijän yhdistys sinusta saisi.

Yhdistys vastaa kesätyöntekijän valintaprosessista, perehdytyksestä, työnohjauksesta, käytännön palkanmaksusta sekä vastaa työnantajavelvoitteista. OP on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja työllistäessään nuoren yhdistys sitoutuu noudattamaan Vastuullisen kesätyön periaatteita. 

Katso lisätietoja täältä ja hae kesätöihin, Nokian Judoon tai vaikka useampaankin kesätyöntekijää hakevaan yhdistykseen, mutta työllistyä voit vain yhteen.