Linnavuoressa viihdyttiin kavereiden kanssa – Nokian Judon kesäleiri tehtiin yhdessä

25.7.2022

Nokian Judon kesäleiri Linnavuoressa keräsi yhteen tiiviin porukan paitsi Nokialta myös Porista, Jyväskylästä, Lahdesta ja Lempäälästä. Yhdessä tekemisen henki oli aistittavissa niin tatamilla kuin uimarannallakin.

” Nokian leiri on aina ollut kaiken tasoisten yhteinen leiri, nytkin keltavöisestä aikuisten European Cup –voittajaan, ja tällä porukalla saatiin kaikille kehittävät harjoitukset. Edullinen leiri ja kaikki olosuhteet ovat lähellä. Nautin joka hetkestä ”, kertoi Lahden Judoseurasta leirille valmentajaksi junnuporukan kanssa saapunut Manne Isoranta.

Puitteet olivatkin erinomaiset: Agco Power yhdessä Ravintola Oskun kanssa tarjosivat keittiölle ja ruokailulle loistavat puitteet Vuorenhovissa ja Linnavuoren koulun liikuntasali toimi paitsi harjoitus- myös majoituspaikkana.

Tiiviiseen ohjelmaan oli mahdutettu niin Judoa kuin korealaista Ssireum vyöpainia, uintia ja ohjattua sekä omatoimista vapaa-aikaa.

Keittiön tehokkaasti ja laadukkaasti pyörittivät Kristiina Favén, Irene Golz, Anneli Lindholm, Hanna Palu, Annika Mustelin ja Kaisa Lehto. Odotetusti ruoka keräsi totuttuun tapaan kiitosta nälkäisiltä leiriläisiltä, valmentajilta ja talkooporukalta.

Torstaina leirin ensimmäisenä päivänä vielä ei olisi maltettu nukkua ja aamulenkille herättiin hyvissä ajoin valmiina, viimeisenä iltana siinä ei enää uneen vajoamisen osalta ollut haasteita: vauhdikkaat päivät olivat vaatineet veronsa. Sunnuntaina jaksettiin siitä huolimatta puristaa vielä reipastahtiset judoharjoitukset ja kantaa tatamit harjoitusten päätteeksi.

Harjoitusten vetämisestä vastasivat Manne Isorannan lisäksi Nokian Judon vetäjät.  Aikuisten maajoukkuejudoka Eetu Ihanamäki oli myös apuna näyttämässä omaa mattotekniikkaansa ja Antti Favén pyöritti korealaisen vyöpainin kilpailut Linnavuoren uimarannalla.

Leirin onnistuminen oli niin junnujen, vapaaehtoisten talkoolaisten kuin vetäjien yhteinen suoritus. Nokian Judo haluaa kiittää kaikkia leirille osallistuneita junnuja ja talkooporukkaa hienossa hengessä toteutetusta tapahtumasta. Ensi kesänä uudestaan!

Leirin jälkeen toteutettiin palautekysely kuinka leiri sujui, jotta voimme kehittää toimintaa. Alta voit lukea koosteen vastauksista.