Kesäleiri Linnavuoressa vietettiin hienoissa puitteissa

26.7.2023

Alla Nokian Judossa Kesäduuni OP:n piikkiin työskennelleen Anni Lehdon raportti Linnavuoren kesäleiristä. 

Linnavuoressa vietettiin jälleen 20.7.-23.7.2023 Nokian judon oma kesäleiri. Puitteet olivat taas kunnossa. Koulun liikuntasali toimi tänäkin vuonna niin treeni- kuin majoituspaikkana ja Agco Power sekä Ravintola Osku tarjosivat loistavat puitteet ruokailuille. Leiriläisiä oli paljon, oman seuran lisäksi heitä oli Porista, Lahdesta, Jyväskylästä sekä Lempäälästä. Myös Tamperelaisia kävi vierailemassa yhdessä treenissä. 

Eniten treenien vetovastuussa oli Lahden judoseuran Manne Isoranta, Nokialta treenejä vetivät Otto Favén sekä Samad Mabrouk. Muita valmentajia olivat mm. Nokian Tero ja Jyväskylän valmentaja Laura Syrjälä. Mustavöisiä oli kasassa pitkästä aikaa oikein iso joukko. 

Perinteistä judoa treenattiin yhdessä siis joka päivä. Kaiken tasoisille sekä ikäisille löytyi treeneistä haastetta sekä uutta opittavaa. Lauantaina käytiin judo treenien lisäksi myös korealaisen vyöpainin eli ssireumin epäviralliset SM-kisat Linnavuoren uimarannan beach volley-kentällä. Tämä oli täydellinen paikka, sillä pehmeälle hiekalle oli hyvä tulla kaadosta alas. Uimarannalla pidettiin myös joka aamuiset aamuherättelyt sekä uintia.

Kuten aina leireillä, on ruoka todella tärkeää. Tänäkin vuonna keittiötiimi huolehti leiriläisistä viimeisen päälle, esimerkiksi jokapäiväiset tuoreet sämpylät hellivät nälkäisten judokoiden vatsoja. Moni leiriläinen kiittelikin mainiosta ruoasta. Keittiötiimillä oli myös leirillä tosi hauskaa,  aina ei tiennytkään kikattivatko leiriläiset vai keittiötiimi. 

Lauantai illan hauskanpito porukalla yhteisten leikkien ja pelien muodossa ei tule varmaan unohtumaan hetkeen, sillä moni näytti nauttivan varsinkin tortilla-läpsy –pelistä. Myös grillimakkara sekä voileivät maistuivat.

Isot kiitokset myös kaikille jotka olivat mukana tatamitalkoissa, ilman teitä ei tatameja oltaisi saatu paikoilleen. Todella hienoa, että väkeä oli aiempia vuosia enemmän, näin kaikkien taakka keveni. Kiitos siis kaikille vapaaehtoisille avusta, koko leiri toimi hyvin teidän ansiostanne. Kiitos myös kaikille leiriläisille, toivottavasti nähdään ensi vuonna uudelleen!