Ilmoittautuminen

Nokian Judo on mukana vähävaraisten lasten liikkumisen tukemisessa. Tuki koskee 7-15 vuotiaita lapsia ja nuoria.

Voitte saada tukea lapsenne harrastukseen, jos perheenne on monilapsinen (>3), perheessä on äkillinen sairastuminen, yksinhuoltajuus, opiskelevat vanhemmat, työttömyys tai muu perheen kannalta erityinen tilanne.

Jaettu tuki on euromäärältään rajallinen ja kertaluontoinen ja se mahdollistaa harjoituskulujen kattamisen osittain. Lopullinen tuki riippuu hakijoiden määrästä ja se kohdistetaan syksyn 2020 harjoitusmaksuun.

Nokian Judo noudattaa kohdistamisessa Nokian kaupungin sekä rahoituksen myöntäjän Länsi-Suomen Aluehallintoviraston ohjeita avustuksen kohdistamisessa. Olethan rohkeasti yhteydessä!

Luottamukselliset yhteydenotot Nokian Judon johtokunnan puheenjohtaja: Tero Mustelin puh. 040 741 1920.

Nokian Judon jäseneksi liitytään Suomisport.fi palvelun kautta syyskuusta 2017 alkaen. Alla .PDF-tiedostona ohjeet palvelun käyttämiseen.

Voit ilmoittautua myös kannatusjäseneksi. Lomake on heti alapuolella.

Liittyminen kannatusjäseneksi

Liity kannatusjäseneksi tukemaan seura toimintaa samalla kun hoidat lapsesi jäsenmaksun. Vinkkaa myös muille lähipiirissäsi mahdollisuudesta tukea lapsesi harrastusta ja Nokian Judon toimintaa kannatusjäsenen roolissa.